ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GREEN PROGRAM ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Τα διαμερίσματα Minoa είναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, φιλικό προς το περιβάλλον, με μοντέρνα διακόσμηση και υψηλή αισθητική.  Βρίσκονται μέσα σε ένα υπέροχο, καταπράσινο κήπο στην περιοχή της Αμμουδάρας, μόλις 5χλμ από την πόλη του Ηρακλείου.  Ο οικογενειακός χαρακτήρας του συγκροτήματος, το φιλόξενο περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση, σας υπόσχονται αξέχαστες διακοπές, ενώ παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε τις ομορφιές, την κοσμοπολίτικη ζωή, την ξεχωριστή ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού της Κρήτης. 

Στα διαμερίσματα Minoa, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί δέσμευσή μας.
Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την λειτουργία μας ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

 

Τρόποι μετάβασης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Minoa Apartments

Ταξί. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην κράτηση ταξί.

Δημόσιες συγκοινωνίες. Η στάση του λεωφορείου βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από το συγκρότημα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε τον ιστοχώρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου

Ενοικίαση Αυτοκινήτου. Το Minoa Apartments παρέχει δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου και παράδοσης του στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές προς τους επισκέπτες του καταλύματός μας. Παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ εντός του καταλύματος.

ΕΣΠΑ
} else {