ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GREEN PROGRAM ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών, των συνεργατών και των υπαλλήλων μας αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. 

Το σχέδιο μας για την Υγεία και την Ασφάλεια, προβλέπει όλα τα μέτρα και τις διαδικασίες σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες και τα νέα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής, ενώ συγχρόνως εναρμονίζεται με τις βέλτιστες πρακτικές πρόληψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Κάθε μέλος του προσωπικού μας έχει εκπαιδευτεί προκειμένου να συμμορφώνεται και να τηρεί αυστηρά την εφαρμογή των μέτρων προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας.

Καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, το Minoa Apartments έχει δείξει σεβασμό και φροντίδα για τους επισκέπτες, τους συνεργάτες και την τοπική κοινωνία. Έχουμε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με βάση την εμπιστοσύνη, τον αμοιβαίο σεβασμό και την κατανόηση. Η κύρια προτεραιότητά μας είναι να διαφυλάξουμε την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των πελατών, του προσωπικού μας και της τοπικής κοινωνίας. Έχοντας ξεπεράσει τις προκλήσεις της πανδημίας COVID-19, είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να σας παρέχουμε μια ασφαλή και ανέμελη διαμονή.

Αποποίηση Ευθυνών

Στο Minoa Apartments παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις σε θέματα ασφάλειας και υγείας και έχουμε θέσει ως κορυφαία προτεραιότητά μας την ασφάλεια και την υγεία των επισκεπτών και του προσωπικού μας.  Συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών και έχουμε εφαρμόσει όλα τα προληπτικά μέτρα που συνίστανται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.  Ωστόσο οι επισκέπτες μας παρακαλούνται να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας και να συμμορφώνονται με τους σχετικούς κανόνες υγιεινής. Τα διαμερίσματα Minoa δεν αποδέχονται καμία ευθύνη και οι επισκέπτες τους συμφωνούν ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν οποιαδήποτε αξίωση που σχετίζεται με τα παραπάνω θέματα. 

Πολιτικές Λειτουργίας

Λαμβάνουμε υπεύθυνες ενέργειες για την προστασία των ανθρώπων και των επισκεπτών μας κατά την διάρκεια της διαμονής τους μαζί μας.  Μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον δημιουργήσαμε ένα σύνολο κανόνων για την ασφάλειά σας που συνοδεύονται από πρωτόκολλα απολύμανσης, μεθόδους ασφάλειας και επιχειρησιακές διαδικασίες.    Συγκεκριμένα:

  • Γρήγορη διαδικασία Check in και Check out με ελαχιστοποιημένη επαφή
  • Ενδελεχής καθαρισμός δωματίων σύμφωνα με τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας πριν το Check in
  • Χρήση plexiglass, απολυμασμένες κάρτες δωματίων, απολυμαντικά χεριών στην περιοχή υποδοχής και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους
  • Συνίσταται η αποφυγή καθημερινής καθαριότητας του δωματίου. Αλλαγή πετσετών πραγματοποιείται κάθε δύο μέρες.  
  • Προκειμένου να εφαρμοστούν τα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής, όλο το έντυπο πληροφοριακό υλικό σχετικά με την διαμονή και την λειτουργία των διαμερισμάτων έχει αφαιρεθεί.

 

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κατάλυμά μας είναι απόλυτα σύμφωνο με τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα, στα οποία βασίζονται οι τουριστικές επιχειρήσεις για τη λήψη μέτρων κατά του κορωνοϊού COVID-19, όπως ορίζεται στην κοινή υπουργική απόφαση αριθ. 1881/29-05-2020 από τα Υπουργεία Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού (ΦΕΚ 2084 Β ’/29-05-2020).

Όλα τα μέλη του προσωπικού του καταλύματος έχουν λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση για να τηρούν τα πρωτόκολλα υγείας.

Το κατάλυμα έχει λάβει τη σφραγίδα πιστοποίησης "Health First" από το Υπουργείο Τουρισμού, υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία συμμορφώνεται με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στην προσπάθειά μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του κορωναϊού COVID-19, ζητάμε την κατανόηση και τη συμμόρφωσή σας με τα μέτρα που εφαρμόζονται για την πρόληψη της μετάδοσης του κορωναϊού COVID-19.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ατόμου που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον κορωνοϊό COVID-19, δεδομένου ότι τηρούμε τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα και φέρουμε τη σφραγίδα πιστοποίησης «Health First» (άρθρο 60 παράγραφος 5 της Ν. 4688/24-5-2020).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

FACILITIES & SERVICES
EXPLORE

FACILITIES & SERVICES

ΕΣΠΑ
} else {